!Witam!
Z góry przepraszam że założyłem kolejny temat z związany z Aktualizacją.
Ale myślę że warto, ponieważ dokładnie dowiem się w czym tkwi mój problem.
Otóż zastosowałem się do podpiętego tematu :http://runesofmagic-online.pl/forum/index.php?topic=3454.0I niestety nadal mam ten sam problem, różniący się tylko zmianą dysku.
Co mam na myśli? otóż proszę zerknąć na zdjęcie poniżej :

Myślicie sobie pewnie, co w tym takiego "dziwnego" skoro ten błąd pojawia się wielu osobom.
Otóż gdy zmieniłem (tak jak było w instrukcji) na dysk "E" z dysku domyślnego "C" nadal mi ten błąd wyskakiwał..
Lecz Gra również jest na dysku "E", więc to mogło być przyczyną. Zmieniłem dane więc na dysk "D" i nadal wyskakuję błąd o dysku "E" -
tak jak by nie zapamiętało.. [Restart komputera nie pomaga;ponowne wpisanie nie pomaga;ponowne zatwierdzenie również nie]*To moja "Zmienna" (Bym zapomniał.. posiadam Windows 7 (wersja beta)
Jak widać TEMP i TMP mam pozmieniane (tak jak powinno być -
chyba?)
Dlaczego bawiłem się w te aktualizacje?
Po prostu dysk C cały zajęty...
1. Nie rozumiem za bardzo punktu z instrukcji :*Po wpisaniu nowej ścieżki należy utworzyć ręcznie nowy katalog*
Katalog - Mam utworzyć ręcznie folder, tak?
Na jakim dysku? "D"? O jakiej nazwie?
2. Jeżeli znacie rozwiązanie, proszę o dokładne napisanie ( nie bawię się w takie rzeczy na komputerze, po prostu - informatyka nie jest dla mnie)Proszę o jak najmniejszą krytykę mojego idioctwa

.
Nie każdy jest dobry w swoim fachu..
Pobierałem tą grę 2 dni ( z moim internetem -.-)
Czytałem sporo poradników,rozwojów klas,skilli itp..
Nie chcę aby to poszło na marne...
Tibia i Metin mnie już nudzi, chcę pograć w prawdziwe MMO.
Niestety przez ten mały feler nic nie mogę zrobić...
Z poszanowaniem,
Qezil.